Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп никога повече няма да има

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп никога повече няма да има
Коментари Харесай

Тръмп остана завинаги без акаут в Twitter


Бившият президент на САЩ  Доналд Тръмп в никакъв случай повече няма да има право на профил в Twitter , откакто неговият акаунт @realdonaldtrump беше неразрешен, удостовери в сряда финансовият шеф на компанията Нед Сигъл, съобщи БНР.

Запитан по CNBC дали Тръмп ще бъде позволен назад в обществената мрежа, в случай че се кандидатира още веднъж за президентския пост, Сигъл съобщи: " Ако бъдете отхвърлен от платформата, вие сте отхвърлен от платформата “.

Компанията Twitter дефинитивно спря акаунт а на Тръмп на 9-и януари след метежа на негови последователи на Капитолийския рид на 6-и януари.

Междувременно акциите на Twitter нарастват с близо 17% при старта на търговията на Уолстрийт след оповестения късно нощес мощен финансов доклад на обществената медия.

Приходите на Twitter набъбнаха с 28% през последното тримесечие по отношение на годината по-рано до рекордни 1,29 милиарда $, надвишавайки значително упованията на финансовите пазари. Това е второто в историята тримесечие, когато обществената медия осъществя доходи от над 1 милиарда $.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР